Maltepe Büyükbakkalköy'de, 2 kişi tarafından ormanlık alana götürülen Yiğit G. isimli şahıs, cinsel organı kesildikten sonra karnından bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, ağır yaralanan Yigit G.'yi hastaneye gönderdikten sonra kesilen parçayı bulmak için uzun süre ormanlık alanda arama yaptı. Yiğit G.'nin, zanlılar tarafından tecavüzle suçlandıkları öne sürüldü.

BIÇAKLI KAVGA
Büyükbakkalköy Orman Yolu'nda meydana gelen olayda, yol üzerindeki ormanlık alanda bıçaklı kavga ihbarına giden polis, Yiğit G. (43) isimli şahsın penisinin kesildikten sonra karnından bıçaklandığını belirledi. Görgü tanıklarının ifadeleri üzerine Yiğit G.'nin cinsel organını kestikleri iddia edilen zanlılardan Hulusi A.'yı (27) olay yerinde yakalayan polis, kaçarak izini kaybettiren Hulusi A.'nin kayınbiraderi İlyas K.'yı (24) yakalamak için ise çalışma başlattı.

Ağır yaralanan Yiğit G., olay yerine gelen ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Ameliyata alınan Yiğit G.'nin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Bu arada, olay yerine gelen çok sayıdaki polis, ormanlık alana atılan Yiğit G.'nin cinsel organını bulmak için büyük çaba gösterdi. Yaklaşık 1 saat çevrede arama yapan ekiplerin çabaları sonuçsuz kaldı. Hulusi A. ve İlyas K.'nın ormanlık alana gelmek için bindikleri 34 J 6108 plakalı minibüse ise el konuldu.

BU BİR NAMUS MESELESİDİR
Öte yandan olaya şahit olan görgü tanığı, "İki kişinin, birini dövdüğünü gördük. Kurtarmak için yanlarına gittiğimizde, bize tabanca çekerek, 'yaklaşanı vururuz. Bu olay namus meselesidir. Kimse karışmasın.' diyerek tehdit ettiler. Kavgaya müdahale edemeyince durumu polise bildirdik." şeklinde anlattı.
Gözaltına alınan zanlılardan Hulisi A., sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Burada ifadesi alınan zanlının 2 gün önce Malatya'dan İstanbul'a geldiği öğrenildi. İddialara göre Yiğit G., daha önce tanıştığı S.A ile buluşmak için 2 ay önce Malatya'ya gitti. Burada S.A ile birlikte olan Yiğit G., daha sonra İstanbul'a döndü. 18 gün önce Hulisi A. ile evlenen S.A., eşine, Yiğit G.'nin kendisine zorla tecavüz ettiğini söyledi. Tecavüzü duyan Hulisi A. ise Maltepe'deki kayınbiraderi İlyas K.'ya durumu anlattı. Birlikte plan yapan zanlılar, adresini belirledikleri Yiğit G.'yi ormanlık alana götürüp cinsel organını kesti.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.