Güney ve Doğu Anadolu ile Karadeniz arasındaki ulaşımı kesintisiz hale getirme projesinin en önemli unsurlarından biri olan Pirinkayalar Tüneli hizmete açıldı.

Türkiye'de yapılan dev eserler gözümüzü kamaştırırken Isparta'da yapılamayan yollar bu kadar da olmaz dedirtiyor.

DEREBOĞAZI YOLUNU ANTALYA BİTİRECEK

Antalya tarafından çalışmaların devam ettiği Dereboğazı Yolunda Isparta tarafından çalışma olmaması Isparta halkı tarafından bu yolu Antalya'dan gelen çalışma bitirecek dedirtiyor.

ISPARTA OTOYOLLARDA UNUTULDU

Isparta'da otoyol hayalleri Eğirdir ve Sav otoyolları ile başladı. Isparta halkı başlayan çalışmalarla Konya ve Antalya otoyollarının kısa sürede biteceğine inandı. Yüklenici firmanın Eğirdir ve Sav yollarını yaklaşık 7 yıl hatasından kaynaklı yama yapmasıyla Isparta otoyolda yerinde saydı. 

ÇEVRE YOLU ŞART

Türkiye'nin birçok ilinde yapılan yeni çevreyolları Isparta'da sadece haritaya işlendi. Yol çalışmalarının ne zaman başlayacağı bilinmiyor. 

ASKERİYE ÖNÜNDE YOL DARALTILDI

Sadece Haber32'nin gündeme getirdiği Migros kavşağı askeriye önündeki otoyolda genişletme çalışması yapılması gerekilirken yol daraltıldı. Isparta halkı başka illerde genişleyen yolların Isparta'da daraltılmasına ''asfalttanmı kısılıyor'' tepkisi verdi. 

Doğa ile İç İçe: Tiny House'larla Açık Havada Mükemmel Yaşam Doğa ile İç İçe: Tiny House'larla Açık Havada Mükemmel Yaşam

ISPARTA'DA HIZLI TREN VE OTOYOL PROJELERİ HAYALLERDE KALDI

2021 yılında sadece adı kalan çalışmaların Isparta ekonomisine zararı büyük. Isparta-Konya otoyolu ve Isparta-Antalya otoyollarının yapılması ve Isparta ekonomisine büyük katkı verecek hızlı tren projesi de ne zaman yapılır  bilinmiyor.