Elektronik sigaraya yeni başlayacak olan birçok kullanıcı adayı, hangi kiti tercih etmesi gerektiğine kolay kolay karar verememektedir. Birçok marka arasından seçim yapmak kolay değildir ve ürün özelliklerinin ihtiyaçlara cevap vereceği konusunda kararsız kalınmaktadır. Vaporesso tarafından piyasaya sürülen başlangıç kiti modelleri son derece uygun fiyat avantajlarıyla sizleri TR Elektronik Sigara'da bekliyor. Firmanın en iyi fiyat garantileriyle birlikte, son derece kaliteli orijinal ürünleri sipariş edebiliyorsunuz.



Vaporesso Revenger Güç Özellikleri

Başlangıç kitleri ile elektronik sigara kullanımına kolay bir şekilde başlanabilmektedir. Yoğun aroma talebinize son derece yenilikçi hizmetlerle cevap veren Vaporesso başlangıç kitleriyle birlikte elektronik sigara kullanmaya kolaylıkla başlayabilirsiniz.



Farklı çıkış gücü seçenekleriyle firmanın bünyesinde yer alan bu ürün ve modelleri, 220 Watt'lık bir başlangıç kitinin yanı sıra mini boy olarak tercih edebileceğiniz 85 Watt'lık seçeneklere de yer verebilmektedir. Farklı güç seçenekleriyle kullanabildiğiniz bu ürün, özellikle yoğun aroma taleplerinin tamamına gösterdiği hassasiyet sebebiyle tercih edilmektedir.

OLED ekranlı bir kullanıma yer veren ürününün 220 Watt'lık seçeneği kullanışlı ve şık bir seçenek sağlamaktadır. Ürünlerin kalitesini ve güç özelliklerini firmanın sitesinde kitler kategorisini seçerek ve Vaporesso markasını işaretleyip filtreleyerek inceleyebilirsiniz. Revenge modelli ürünlerin standart ve mini seçenekleriyle istediğiniz güç özelliklerine erişebilmeniz mümkündür.

Vaporesso Revenger Kullanım

Güç özellikleriyle birlikte, farklı kullanım olanaklarına da imkan tanıyan bu ürün ve modellerinde, çoğu kullanımda OLED ekrana sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca atomizer tankının 5 ml olan NRG kapasitesiyle birlikte ihtiyacınıza en uygun kullanımı da sağlayabilmeniz mümkündür. Farklı renk seçenekleriyle tercih edebileceğiniz modeller kırmızı, mavi, siyah, turuncu, gümüş ya da gökkuşağı renkleri ile seçilebiliyor. Şık kullanım ve OLED ekranın tasarımı sayesinde kullanılabilecek en iyi başlangıç kitlerinden bir tanesidir. Harici olarak 2 tane 18650 pilin kullanıldığı 220 Watt'lık modelde, elektronik sigaranın kullanım sıklığına bağlı olarak 1-3 gün süreyle şarj etmeden kiti kullanmanız mümkündür. Bu sayede maksimum 3 güne kadar şarj etmeden kullanım sağlanabiliyor ve bu da başlangıç kitleri için son derece iyi bir özellik olarak göze çarpıyor. Özelliklerine göre ürünleri firmanın bünyesinden istediğiniz renk seçenekleri ile seçebilirsiniz. Ayrıca pil seçeneğini de sizin belirleyebilme imkanınız vardır. Farklı pil çeşitleriyle birlikte satın alabildiğiniz Vaporesso kitleri, uzun ömürlü bir kullanımı sizlere sağlayacaktır.

Vaporesso Revenger Modelleri Karşılaştırması

Bu ürün ve modellerinde farklı seçeneklere yer verildiğini belirtmiştik. TR Elektronik Sigara firmasının sizlere bütün Vaporesso markasına ilişkin Revenger modellerini sunması söz konusudur. Bu sayede istediğiniz herhangi bir özellikteki kite sahip olma şansınız vardır. 220 Watt ve 85 Watt seçenekleri bulunan ürünlerde, farklı renk seçenekleriyle farklı özellikler karşınıza çıkacaktır. Bu özellik farklılıklarını incelediğimiz zaman, temelde güç seçeneklerinin en belirgin fark olduğu görülüyor. Ayrıca 85 Watt olan ürün seçeneği mini bir kittir ve bu sebeple daha az likit dolumuna yer verebilmektedir. Ekran bu ürün seçeneğinde de yer alıyor ve kompakt bir tasarımla birlikte kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca pil özellikleri de 220 Watt olan ürüne göre daha düşük olarak geliyor. 2500 mAh pilin kullanıldığı üründe 5-85 Watt özellikli çoklu çıkışları kullanabilirsiniz. Tasarımda Slide-n-Fill kullanıldığı için, kiti doldurmak oldukça kolaydır.

Ekran seçeneği 85 Watt olan modelde biraz daha farklıdır. Farklı desen özellikleri ile aydınlatma sağlayan bu ekran, son derece şık bir kullanıma yer verebilmektedir. Metal yangın düğmesiyle ergonomik bir kullanım bütünleştirilmiştir ve mevcut buharı en iyi şekilde almanız kit ile son derece kolaydır. GT çekirdeği, istenilen buharı almanızı sağlamak için cihazda yer alıyor.

Her iki ürün modelinde de kolay temizleme yapılabilmektedir. Atomizer parçalarının kolaylıkla sökülüp geri yerleştirilebilmesi sayesinde, rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Firma sizlere bu ürün seçenekleriyle birlikte kutu içerisine yedek cam da dahil etmektedir. Böylelikle kullanımda cam kırılırsa, camı çıkarıp yedek cam ile değiştirmeniz de söz konusu olabiliyor.

220 Watt'lık üründe OLED ekran ile şarj durumunu takip edebilir, duman çıkışını artıracak güç seçenekleriyle ayarlamalar yapabilirsiniz. Yoğun buhar deneyiminin yaşanması bu sayede oldukça kolay bir şekilde cihaz tarafından sağlanabiliyor. Şarj özelliklerinin her iki ürün ile USB şarja yer vermesi ve bu seçeneğin hızlı dolum sunması da bir diğer avantajdır. 2 adet pili hızlı şarj ile doldurabilir ve 1-3 gün arasında kullanım sağlayabilirsiniz.

Ürünleri Kolay Sipariş

Günün büyük bir bölümünde firmanın canlı ürün destek hattına ulaşabilmeniz söz konusudur. 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet sunan canlı destek birimiyle birlikte, telefon müşteri hizmetleri de yaklaşık bu saatler arasında ürün sipariş ve bilgi desteği sunabiliyor. Site üzerinden siparişlerinizi kolayca oluşturabilir, ekstra ürün seçenekleriyle birlikte hemen ürününüzün kargoya verilmesini sağlayabilirsiniz. Elektronik sigara kullanmaya yeni başlayacaksanız ve en iyi ürün seçeneklerini arıyorsanız, bu durumda ziyaret etmeniz gereken adres trelektroniksigara.net olmalıdır.