Moda dünyasının öncü isimlerinden olan Lacoste, saat konusunda da kendini kanıtlamış ender markalardan biridir. Bay bayan saatlerinde hep rakiplerinden bir adın önde olmayı başaran ve onlara yol göstermeyi bilen Lacoste saat tasarımlarının özel olmasına özen göstermekte ve hiçbir yerde görülmemiş saat modellerine imza atmaktadır. Dünyanın en ünlü saat tasarımcıları ile iş birliği halinde olan Lacoste, her yıl düzenlediği defileler ile saatlerini dünyaya tanıtmakta ve büyük alkışlar almaktadır. Lacoste adının kalite ve güven ile anıldığını artık hepimiz kabul ediyoruz, bu güne kadar el attığı her işi başarı ile gerçekleştiren Lacoste'un, saat alanında devrim yarattığı da bir gerçek.

İnternet mağazacılığının büyük bir iş hacmine sahip olduğunu kavrayarak web sayfaları üzerinden saat satışları yapmaya başlayan Lacoste, artık erişilmez bir marka olmaktan çıkmıştır. Çok uygun fiyat aralıkları ile satışa sunduğu Lacoste erkek saat modelleri internette ziyaretçi rekorları kırmakta ve kampanyalarla satışlar desteklenmektedir. Erkeklerinde kullanmaktan oldukça büyük keyif aldığı modern ve şık tasarımlara sahip olan saatler, özel ambalajları ile kapınıza kadar teslim edilmektedir, üstelik taksitlendirilmiş fiyat ve ücretsiz kargo seçenekleri ile. Ürünlerde teslimattan sonra bir sıkıntı yaşanırsa, firma yetkilileri devreye girmekte ve sorunu derhal ortadan kaldırmaktadırlar.

Bayanlar için de özel model ve tasarımlar ile saat üreten Lacoste, onları mutlu etmenin yolunu bulmuş ve her yıl yeni saat skalası ile kendini göstermesini bilmiştir. Şıklıkla özdeşleşen Lacoste bayan saatmodelleri arasında size hitap eden bir tane bulmak hiç de zor olmasa gerek. Bayanların saat konusundaki beklentilerine gerektiği gibi karşılık veren firma, bir dünya markası olduğunu çoktan ispatlamıştır. Lacostetan başka saat kullanmam diyen bayanlar, internetten alış veriş yaparak kısa sürede saatlerine kavuşabilirler.