Hoşgeldiniz; Bugün 18 Mayıs 2012 Cuma

Flaş Haber : Isparta'da 12 Yıllık Kesintisiz Eğitim Hazırlıkları

Karakter Boyutu :

BÖLGE HASTANESİNİN TEMELİ HAZİRAN’DA ATILACAK

06 Şubat 2012 - 11:26
Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan bölge hastanesiyle ilgili son gelişmeleri AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz Gülkent’e anlattı.
SATILIK CAZİP SIFIR İPHONE 4s TEL: 555 799 28 82

 

Sümer Halı arazisi üzerine yapılacak olan bölge hastanesiyle ilgili son gelişmeleri AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz Gülkent’e anlattı.
 
Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ile görüşme fırsatı bulan AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, Bakan Akdağ’la Bölge Hastanesini de konuştu.
Bölge Hastanesini yapacak firmanın Mayıs ayı içerisinde belirleneceğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, inşaatın temelinin ise Haziran ve Temmuz ayında atılacağını dile getirdi. AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Partimizin il başkanları toplantısında Sağlık Bakanımız bugüne kadar devletimizin yaptığı ve yapacağı sağlık çalışmaları ile ilgili bir sunum yaptı. 81 il başkanımız bu sunuma katıldı. Bende burada sayın sağlık bakanımız ile görüşme fırsatım oldu. Bölge Hastanesini sordum kendisine o da ihale sürecinin devam ettiğini söyledi. İnşallah Haziran veya Temmuz ayı gibi inşaatımızın temelini atacağız” dedi.
 
Şarkikaraağaç ve Yalvaç Devlet Hastanelerinin yapımıyla ilgili bilgiler de veren AK Parti İl Başkanı Gökgöz, “Isparta sağlık alanında bir ivme kazanacaktır” diye konuştu.

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

  • Yorumlar3
  • Onay Bekleyenler0
oyun oyna haber ehliyet sınav sonuçları

SON YORUMLAR

ANKET

Ak Parti İl Başkanlığına Size Göre Kim Daha Uygun Adaydır?

Ankete Katıl »