Hoşgeldiniz; Bugün 21 Mayıs 2012 Pazartesi
Karakter Boyutu :

Saldırıda 2 öğrenci öldü

22 Şubat 2012 - 17:00
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kadirli'de bir öğrenci servisine ateş açılması sonucu, 2 öğrencinin öldüğünü, 1 öğrencinin de yaralandığını söyledi.
SATILIK CAZİP SIFIR İPHONE 4s TEL: 555 799 28 82

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kadirli'de bir öğrenci servisine ateş açılması sonucu, 2 öğrencinin öldüğünü, 1 öğrencinin de yaralandığını söyledi.

Cerrah, Kadirli'de öğrenci servisine silahlı saldırı olayının zanlısının kimliğinin bilindiğini, polisin yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattığını söyledi.

''Olayda maalesef iki kızımız öldü, yaralanan bir kızımızın hastanede tedavisi sürüyor'' diyen Cerrah, erkek saldırganın olayda hayatını kaybeden kız öğrencilerden birisini önceden rahatsız ettiği, bu nedenle hakkında işlem yapıldığını söyledi.

Yeşiltepe Mahallesi'nde Tufan Kırpık yönetimindeki 80 S 7221 plakalı Kadirli Kız Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsüne pompalı tüfekle ateş açılmış, yaralanan 3 kız öğrenci özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

  • Yorumlar0
  • Onay Bekleyenler0

DİĞER HABERLER

oyun oyna haber ehliyet sınav sonuçları

ANKET

Ak Parti İl Başkanlığına Size Göre Kim Daha Uygun Adaydır?

Ankete Katıl »