Öğretmen Haberleri

öğretmen haberleri ve güncel öğretmen gelişmeleri, öğretmen ile ilgili tüm video, öğretmen fotoğrafları ve öğretmen haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Atama bekleyen öğretmen adaylarının gözü Milli Eğitim Bakanlığında. 2024 Öğretmen atamaları MEBBİS üzerinden gerçekleşecek. Peki, yeni öğretmen ataması ne zaman...

Isparta

Görev yaptığı köy okullarını baştan yaratan Alev Öğretmen, Isparta'nın Yalvaç ilçesinde de öğrencilerine kolejleri aratmayacak bir eğitim ortamı sağladı.

Isparta

Bir anaokulu öğretmeni, özel bir okulda kendisine yapılan maaş teklifini sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoyla açıkladı.

Isparta

Ankara’da yaşayan Ispartalı emekli Öğretmen Mukadder Ataman vefat etti.

Isparta

Isparta Ticaret lisesi Emekli Edebiyat öğretmeni İbrahim Sağlam vefat etti. Sağlam’ın vefatı, eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Isparta

Isparta'da Gülbahçesi Kozmetik Sahibi, Emekli Öğretmen Emin Özkaya, 65 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti.

GÜNCEL

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Gökhan Akçay, sabah saatlerinde evlerinin çatısında eşi tarafından kanlar...

Isparta

Isparta'da yaşayan 65 yaşındaki emekli öğretmen Ahmet Dinçer, pazarda kendi elleriyle ürettiği ürünleri satarak geçimini sağlıyor.

Isparta

Isparta Hızırbey Ortaokulu Müdürü Tevfik Akar ve öğretmenler, ameliyat olan öğrencileri Saadet Sude Avcu’yu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini...

Isparta

Isparta Ayazmana mahallesi sakinlerinden Emekli öğretmen Durmuş Bademli yaşamını yitirdi.

Isparta

Eskişehir ve İzmir’deki okullara manevi danışman adı altında imam görevlendirilmesinin ardından bu yıl da aynı uygulama Kırklareli’nde hayata geçirildi.

Isparta

Isparta’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan 6 Yıl, 3 Ay hapis cezası ile aranan ihraç öğretmen yakalandı.