Ödül Haberleri

ödül haberleri ve güncel ödül gelişmeleri, ödül ile ilgili tüm video, ödül fotoğrafları ve ödül haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Yeşilay ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Isparta’da...

Isparta

ISUBÜ Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Recep Külcü’ye İklim ve İnsan Zirvesi’nde “İklim...

Isparta

Isparta'lı Şair - Yazar Zeki Çelik, Türkiye genelinde düzenlenen Yarışmada Mansiyon Ödülü aldı. Çelik'in yarışma ile ilgili kaleme aldığı köşe...

Isparta

ISUBÜ’lü akademisyenin öncülüğünde hazırlanan Proje, Antalya'da düzenlenen ATSO-AOSB Proje Pazarı’nda 3. oldu.

Isparta

Ankara'da düzenlenen 3. Başkente Değer Ödülleri'nde SHOW TV Haber'in Ankara Editörü Ispartalı Kemal Akagündüz, en başarılı muhabir seçildi.

Isparta

Isparta’da halk otobüsünde fenalaşan üniversite öğrencisini hastaneye yetiştiren şoför Mehmet Özçelik, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner tarafından ödüllendirildi.

Isparta

"Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği Yarışması"nda üçüncü olan SDÜ, ödülünü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın elinden teslim aldı.

Isparta

Bu yıl Adana’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne Isparta’dan katılmak isteyenler, son başvuru tarihini kaçırmayın.

Isparta

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına Isparta’dan katılmak isteyenler dikkat! Başvurular başladı. TEKNOFEST heyecanı yerden devam ediyor.

Isparta

ANSİAD 21. Girişimcilik Günleri düzenlenen 11. İş Fikri Yarışmasında ISUBÜ’lü yüksek lisans öğrencisi Ege Ertuğrul, ödül aldı.

Isparta

Isparta’da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasında Doğa Koleji öğrencisi Sevgi Deren Süzen birinci oldu.

Isparta

Ödüllü Genç Bilim İnsanı Doç. Dr. Başarılarına yenilerini ekliyor.