Ücretsiz Haberleri

ücretsiz haberleri ve güncel ücretsiz gelişmeleri, ücretsiz ile ilgili tüm video, ücretsiz fotoğrafları ve ücretsiz haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, “Ramazan Bayramı süresince yaklaşık 50 bin vatandaşımızı bedava taşıdık” dedi.

Isparta

Isparta S.S 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talebi üzerine Ramazan Bayramı boyunca...

Isparta

Isparta Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk toplantısında alınan kararla 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanmalarını 31...

Isparta

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, milyonlarca vatandaşı sevindirici haberi sosyal medyadan duyurdu. Tedaviler ücretsiz olacak.

Isparta

Isparta Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu sene de vatandaşlara ücretsiz meyve fidanı dağıtımı yapacak.

Isparta

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, 31 Mart seçimlerinden sonra 65 yaş ve üzeri binişlerin yeniden ücretli olacağı...

Isparta

Isparta'da bir işletmeci, geçtiğimiz yıl yaşanan 6 Şubat depremini hatırlatmak ve deprem farkındalığı oluşturmak amacıyla harekete geçti.

Isparta

Millet Bahçesinde bir yandan çayınız kahvenizi içerken, bir yandan tren geçişini izlemenin keyfine varacaksınız…

Isparta

Isparta'da gelir düzeyi düşük aileler için ücretsiz doğalgaz ve kalorifer tesisatı hizmeti veriliyor. Başvurular başladı.

Isparta

65 yaş üstü ve engelli vatandaşların Özel Halk Otobüslerinden tekrar ücretsiz olarak faydalanmaları kararı emeklileri sevindirdi.

Isparta

65 yaş üstü ve engelliler, toplu taşımada ulaşımdan yeniden ücretsiz yararlanabilecek.

Isparta

Başkan Başdeğirmen, Halk Otobüslerine 65 yaş ve üzeri ile engelli vatandaşların yeniden ücretsiz taşınması için konuyu Meclis gündemine taşıdı.