Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'ya ivme katacak bir proje geliyor. Sanayici-üniversite işbirliğiyle iki kişilik elektrikli araçların üretimi planlanıyor.

Isparta

SDÜ ve Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından üniversite hayatına adım atmaya hazırlanan lise öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, sahurda üniversite öğrencileriyle buluştu.

Isparta

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu. ‘Öğrenci dostu belediyecilik’ anlayışıyla gençlere her alanda destek...

Isparta

Isparta'da 2 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Emirhan Göksu'nun (20), su kanalında cansız bedeni bulunmuştu. Göksu'nun ölüm nedeni belli oldu.

Isparta

Ülkemizdeki üniversitelerin altı farklı kategoride izlendiği rapora göre Süleyman Demirel Üniversitesi, iki farklı kategoride ilk sıralarda değerlendirildi.    

Isparta

Isparta Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversite öğrencileri ve lise öğrencileri arasında "Gençlik Bilgi Yarışması" düzenleneceğini duyurdu.

Isparta

SDÜ’lü öğrenciler Gül Şehri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerini ağırladı. Ayrıca üniversiteyi ziyaret eden lise öğrencilerine...

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri devam ediyor.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Gökkubbe’de düzenlenen “Isparta Üniversite Tanıtım Kariyer Günleri”nde üniversite adayı öğrencilerle buluştu.

Isparta

 “Üniversite Tanıtım Kariyer Günleri” kapsamında Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde Isparta işkur stant açarak, iş arayan öğrencilerin kaydı yapıldı.

Isparta

Isparta’da 26 üniversitenin yanı sıra özel eğitim kurumları ve kamu kurumları da stant açarak öğrencilere tanıtım ve bilgilendirmede bulundu.