Üretim Haberleri

üretim haberleri ve güncel üretim gelişmeleri, üretim ile ilgili tüm video, üretim fotoğrafları ve üretim haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

ITSO Başkanı Çelik, bankaların kredi politikasından piyasaların olumsuz etkilendiğini belirterek, “finansmana erişim konusunda kolaylık sağlanmasını bekliyoruz” dedi.

Isparta

Atabey Kaymakamı Selami IŞIK ve beraberindeki heyet, bölgenin önemli firmalarından olan Emka Hayvancılık ve Tarım Ürünleri Firmasını ziyaret etti.

Isparta

Yapağlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, “Havuz Modernizasyon” projesini kısa sürede başarıyla tamamlayarak, açılışını gerçekleştirdi.

Isparta

Savunma Sanayi Uzmanı Arda Mevlütoğlu, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "Üretim ve Sanayi" konulu bir konferans verdi.

Isparta

Isparta’da süs bitkileri üretimi, depolanması, paketlenmesine yönelik yapılan yatırımlara yüzde 50 karşılıksız hibe desteği veriliyor.

Isparta

Isparta'da kırsal alanda tarımsal üretimi yapan işletmelere örnek ve önderlik oluşturacak sürdürülebilir yatırımlara karşılıksız hibe desteği veriliyor.

Isparta

İlçelerde düzenledikleri muhtarlar toplantılarında en çok kilit parke taşı sorunuyla karşılaştıklarını belirten AK Parti Milletvekili Osman Zabun, kilit parke taşı...

Isparta

Isparta’nın kargastan işleme yaparak üretim yapan tek firması olan AGZ, ürettiği elektrik pano ve ekipmanları ile adından söz ettiriyor.

Isparta

Isparta'da ekmek üretim ve unlu mamuller üretim işletmeleri Bakanlığın talimatıyla titizlikle denetleniyor.

Isparta

Altın sektöründe önemli bir gelişme yaşanıyor. Artık gram altınlar üretim anından itibaren kayıt altına alınacak ve farklı bir satış yöntemi...

Isparta

Karağı Köyü, genç nüfusu yerinde tutan ve tarımsal üretimde yer almasını sağlayan, ihracata yönelik üretim yapan örnek bir köy.

Isparta

Isparta Genç İş İnsanları Derneği tarafından Konya’ya gerçekleştirilen ziyarette gerçek bir fabrika gibi tasarlanmış alanda endüstriyel üretim süreçlerine dair incelemelerde...