Çatı Haberleri

çatı haberleri ve güncel çatı gelişmeleri, çatı ile ilgili tüm video, çatı fotoğrafları ve çatı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin çatısı şiddetli rüzgar sonucu zarar gördü.

Isparta

Isparta'da, Merkeze bağlı Kuleönü beldesinde evinin çatısında onarım yaparken dengesini kaybeden 44 yaşındaki İ.Ç., yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Isparta

Farklı fikirleri, farklı yüzleri ve farklı hikâyeleri tek çatı altında buluşturan bulunan kahvehaneler gençlerin  ve yaşlıların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Isparta

Isparta'da yeni yapılan Çarşamba Pazarı'nın çatısından kopan parçalar şiddetli rüzgar nedeniyle işçilerin üzerine düştü. Olayda çalışan işçiler yaralandı.

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından Binbirevler Mahallesi Kapalı Pazaryerinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda kapalı pazaryerinin uzay çatı montajı yapılıyor.

RESMİ İLAN

Eğirdir Dağ, Komando Okulu Ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Çatı Bakım Onarımı Yaptıracak

Isparta

Empati ve Yardıma Devam: Isparta Belediyesi Engelli Vatandaşın Çatısını Yeniledi. Isparta Belediyesi, Engelli Vatandaşın Talebiyle Ev Çatısını Yeniledi

Isparta

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Cuma Pazarı'nın çatı güçlendirme işi için açık ihale usulü ile ihale düzenleneceği duyuruldu.

Isparta

Eğirdir ilçesinde çıktığı evin çatısında 1 hafta mahsur kalan kedi, itfaiyenin çalışması ile indirildi.

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesinde bir apartmanın çatı katında sabah 06:30 sıralarında yangın çıktı. Yangına müdahale eden ekipler, bitişiğindeki evlere sıçramadan söndürdü.

Isparta

Yalvaç’ta 4 katlı bir inşaata çıkan kadın intihar etmek istedi. Kadını polis ekipleri ikna etti.

Isparta

HALIKENT PAZAR YERİNDE ÇATI GÖÇMESİN DİYE ISPARTA BELEDİYESİ İTFAİYESİ KONTROLÜNDE LASTİK YAKILIYOR.