Çevre Haberleri

çevre haberleri ve güncel çevre gelişmeleri, çevre ile ilgili tüm video, çevre fotoğrafları ve çevre haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik TUZCUOĞLU, Eğirdir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Isparta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da devam eden kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir adım olan "Yarısı Bizden...

Isparta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şimdilik 1 milyon araca egzoz muayenesi nedeniyle ceza kesildiğini açıkladı.

Isparta

Geçtiğimiz ay hizmete giren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Isparta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2023 yılı Meteorolojik Parametrelerine göre ülkede doğal olayların en fazla gerçekleştiği illeri açıkladı.

Isparta

Isparta Belediye Meclisi’nde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan 2 Milyon 700 Bin liralık şartlı nakdi yardım kabul edildi.

Isparta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 25 Aralık Pazartesi günü Isparta’ya geliyor.

Isparta

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 81 ilde yapıların kontrolünü sağlamak amacıyla ‘Bina Kimlik Sistemi’ni başlattı. İşte detaylar…

Isparta

Yeni otogar alanında çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda otogarın yan bölümündeki otopark alanına kilit parke taşı döşeniyor, bağlantı yoluna asfalt...

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekillerinin girişimleri ile Isparta’daki tüm Belediyelere Çevre düzenlemelerinde kullanılmak üzere ödenek gönderildi.

Isparta

Kelebek türleri arasında öne çıkan ve Türkiye'ye özgü olan "Lidya Yalancıcadısı" (Pseudochazara lydia), özellikleri ve yaşam döngüsü ile dikkat çekiyor.

Isparta

Isparta'da yeni otogar alanında asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda peron bölgesinin asfaltı tamamlanırken, çevre düzenleme işlemleri sürüyor.