Öğretmenler Haberleri

öğretmenler haberleri ve güncel öğretmenler gelişmeleri, öğretmenler ile ilgili tüm video, öğretmenler fotoğrafları ve öğretmenler haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da şehrin muhteşem manzarası eşliğinde, sıcak ve samimi atmosferi ve lezzetli yemek seçenekleriyle Panaroma Restaurant sizleri bekliyor.

Isparta

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kasabada görev yapan Öğretmenlerle bir araya geldi.

Isparta

Isparta Doğa Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, Hilton’da düzenlenen görkemli bir etkinlikle kutladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir mesaj...

Isparta

24 Kasım Öğretmenler Günü Isparta’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretmenler tarafından halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi sunuldu.

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen MYO’da 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Ulusal Çevrimiçi Karma Sergisi sanatseverlerle buluştu.

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programlarla kutlanıyor.

Isparta

Isparta Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Isparta

Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve beraberindeki öğretmenleri makamında ağırladı.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.