Özel Haberleri

özel haberleri ve güncel özel gelişmeleri, özel ile ilgili tüm video, özel fotoğrafları ve özel haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karara göre; tüm özel okulların derslerde bakanlık onaylı ücretsiz ders kitaplarının okutulması zorunlu olacak.

Isparta

Türkiye’nin ilklerinden Isparta’nın ise ilk Özel Eğitim Halk Eğitim Merkezi olan Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezi, özel gereksinimli bireylere ve...

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Umuda Doğru Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocuklarla bir araya...

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi 7 adet dükkanı satıyor. Dükkanların satış ihalesi, açık teklif usulü yapılacak.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi 16 adet arsa nitelikli taşınmazı satışa sunuyor

Isparta

AK Parti Milletvekillerinin girişimleri ile Isparta’daki köylerin içme suyu pompalarından kaynaklanan elektrik faturaları Özel İdare tarafından karşılanacak.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Isparta’da faaliyetlerini sürdüren 33 amatör spor kulübüne malzeme desteği...

Isparta

Isparta’da özel halk otobüsünden çıkan dumanlar paniğe neden oldu. Olay, çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi, 1. Etap Şarkikaraağaç, Çiçekpınar, Fakılar asfalt çalışmalarını ‘Yapıyoruz Bu İşi’ sloganıyla paylaştı.

Isparta

Isparta’da faaliyet gösteren engelli dernekleri üyesi ve özel eğitim okullarında eğitim gören öğrencilerin gösterisi, izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Isparta

Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Özel Çocuktan 100 Resim” temalı sergisi açıldı.

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta’da 3 okulun yıkımı için ihaleye çıktı.