Üniversitesi Haberleri

üniversitesi haberleri ve güncel üniversitesi gelişmeleri, üniversitesi ile ilgili tüm video, üniversitesi fotoğrafları ve üniversitesi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin de destek verdiği yapay zeka konferansının 6’ncısı Kosova’da yapılacak.

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, bilimsel araştırma ve yenilik alanında önemli bir başarıya daha imza attı.

Isparta

İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, son yıllarda 33 bin öğrenci kaybeden kent için ‘Vakıf Üniversitesi’ kazandıracaklarını bildirdi....

Isparta

ISUBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü, 2023 Yılı Farkındalık Faaliyetleri kapsamında 70 programla 42 bin 24 kişiye farkındalık eğitimleri verdi.

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin İşletmede Mesleki Eğitim uygulaması için Calista Luxery Otel ile işbirliği protokolü imzalandı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürerek en fazla etkinlik düzenleyen 27 öğrenci topluluğuna hediyeleri verildi.

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Süleyman Demirel Üniversitesi Kreş ve Anaokulunu ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Isparta

Savunma Sanayi Uzmanı Arda Mevlütoğlu, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "Üretim ve Sanayi" konulu bir konferans verdi.

GÜNCEL

Basın İlan Kurumu Müdürü Nedim Engin, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dördüncü Sınıf Öğrencileri İle Buluştu.

Isparta

Aile ve Sosyal Hizmetler (ASHM) İl Müdürlüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) arasında önemli bir protokol imzalandı.

Isparta

Isparta’nın eğitim alanında parlayan yıldızlarından Isparta Doğa Koleji ve Süleyman Demirel Üniversitesi, şehrin eğitim kalitesini ulusal standartlara taşıyacak güçlü bir...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenlendi.