İntihar Haberleri

İntihar haberleri ve güncel İntihar gelişmeleri, İntihar ile ilgili tüm video, İntihar fotoğrafları ve İntihar haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da geçen yıl özellikle Fatih Mahallesi'nde bulunan boş binalarda intihara kalkışan Hasan İnan, bu kez Çorum'da intihara kalkıştı.

Isparta

Isparta'nın Atabey ilçesinde, 21 yaşındaki Egemen Çağaç, bugün sabah saatlerinde bir okul bahçesinde yaşamına son verdi.

Isparta

Isparta’nın intihar yönünden geçmiş yıllarda Türkiye’de ilk sırada iken şimdi 19. sıraya kadar gerilediği belirtildi.

Isparta

Dinar'da ev sahibini öldüren bir kişi daha sonra intihar etti.

GÜNCEL

Denizli’de, Aydem Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi genç, apartmanın 7. katından atlayarak canına kıydı.

Isparta

Burdur'un Bucak ilçesinde üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulunan genç kız polis ekipleri tarafından ikna edilerek indirildi.

Isparta

Isparta'nın Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan inşaatta yaşanan olay, polisin ve hızlı müdahalesi sayesinde son anda engellendi

Isparta

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Isparta'da sosyal riskleri belirlemek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü ve kentin sosyal risk haritasını...

Isparta

Savaşçı dizisinin oyuncusu Merve Kayaalp intihar etti! SDÜ Oyunculuk bölümü mezunu Kayaalp, babasının silahıyla kendisini vurdu.

Isparta

Sav Kasabası'nda, bir inşaat ustası yaşamına son verdi. Olay, bir inşaat alanında meydana geldi.

Isparta

Demre ilçesinde eski belediye başkanı 75 yaşındaki Adnan Genç, oturduğu apartmanın çatı katından atlayarak yaşamına son verdi.

Isparta

Isparta’da yaşadığı evde ölü bulunan askeri personelin ateşli silahla intihar ettiği öğrenildi.