Isparta Haberleri

ısparta haberleri ve güncel ısparta gelişmeleri, ısparta ile ilgili tüm video, ısparta fotoğrafları ve ısparta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da yaşayan Mustafa Tanrıverdi, tam 18 yıldır tavşan üretimi yapıyor ve bu süre zarfında birbirinden farklı tavşan ırkları besliyor.

Isparta

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.

Isparta

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyü'nde,Hasan Demirbaş, kurdun saldırısına uğradı. Demirbaş, saldırı sırasında yüzü, kafası, eli ve vücudunun çeşitli yerlerinden...

Isparta

Otomobil ve kamyon arkası yazılarıyla tanınan şehirlerimizden biri olan Isparta'da, kamyon arkası yazıları tekrar gündeme geldi.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nitelikli dolandandırcılığı önlemeye yönelik başarılı bir operasyon yaptı.

Isparta

Isparta'da Şarkikaraağaç Hüyük Yol Ayrımı kavşağında korkunç bir yangın meydana geldi.

Isparta

AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği'nin açılışı sırasında Haber 32'ye özel açıklamalarda bulundu.

Isparta

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Isparta geneli için yoğun çöl tozu ve kuvvetli Lodos uyarısı yaptı.

Isparta

Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta’da virajı alamayan otomobil yoldan çıktı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Isparta Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Yüz Yüze Vaaz Kursu" ve ‘’Etkili Hutbe Sunumu’’ eğitimi verildi.

Isparta

Isparta İl Müftülüğünce bağımlılıkla mücadele kapsamında "Bağımlılıkta Farkındalık" projesi devam ediyor.