Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Tarım Orman İl Müdürlüğü, çiftçilere zirai don uyarısında bulundu. Çiftçilerin tedbirli olmaları gerektiği vurgusu yapıldı.

Isparta

üksek enflasyonun etkisiyle tarım sektörü de derinden etkilendi. Artan tarım maliyetleri, çiftçilerin üretim yapmasını giderek zorlaştırıyor.

Isparta

TürkTraktör, Konya Tarım Fuarı'nda yeni bir devrimin kapılarını aralıyor. Fuara Isparta'dan katılan çiftçiler elektrikli traktörü beğendiklerini belirtti.

Isparta

Eğirdir ilçesinde çiftçi olarak faaliyet gösteren bir vatandaş, soğuk hava depolarının dolu olması nedeniyle ürünlerini satamadığını dile getirdi.

Isparta

Burdurlu üreticiler, Burdur Şeker Fabrikası'nın küspe fiyatı politikasına karşı tepkilerini göstermek için eylem kararı aldılar.

Isparta

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, kuraklığın bölgede uzun süredir etkili olduğunu belirtti.

Isparta

Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğü, tarafından yürütülen proje kapsamında, köylerde tarımı canlandırma faaliyetleri için önemli bir destek programı başlatıldı.

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Kasım 2023 tarımsal girdi endeksleri, tarımsal girdi fiyatlarında yaşanan artışları gösterdi.

Isparta

Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Can Selçuk, tarım sektöründe özellikle genç çiftçilerin artması gerektiğini belirtti.

Isparta

Çiftçilere Büyük Fırsat geliyor. 2024 Türkiye Kırsal Kalkınma Hibeleri kapsamında çiftçilere yönelik önemli bir destek sağlanıyor.

Isparta

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 63,4 milyar lira tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Isparta

Aksu İlçesi Karağı ve Sofular köylerinde, Isparta Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü teknik personelleri tarafından çiftçilere eğitim verildi.