Şehir Haberleri

şehir haberleri ve güncel şehir gelişmeleri, şehir ile ilgili tüm video, şehir fotoğrafları ve şehir haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Uzman Dr. Ali Can Demirel Isparta Şehir Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, otogar karşısı ve 108. Caddede hizmet veren esnafı ziyaret...

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinde kapak ameliyatından sonra bu kez kalp damar tıkanıklığı olan hastaya kapalı yöntemle bypass ameliyatı gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi Baştabibi Dr. Zafer Dirik, hastanenin günlük poliklinik sayısının 7500-8000 arasında değiştiğini belirterek kaliteli hizmet yönüyle bölgenin en...

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Damla Kızıltan Çelik, epilepsi hastalığı ve epilepsi nöbeti geçiren hastalara yapılması gerekenler hakkında bilgi...

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinde hipotermi tedavisi uygulanan bebekler sağlıklı bir şekilde yuvalarına uğurlandı.

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi Diyabet Okulu’nda eğitim alan hastalara diplomaları verildi.

Isparta

Denizli’den gelen hasta, Isparta Şehir Hastanesinde Minimal İnvaziv (Kapalı Yöntemle ) Kalp Ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Isparta

Yapay zeka Türkiye'de yer alan 81 ile yeni isimler üretti, listede yer alan isimler kimi tarafından beğenildi kimi tarafından beğenilmedi.

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için kısa bir motivasyon arası verildi.

Isparta

Yapay zeka, Türkiye’nin 81 ilinin benzediği Avrupa şehirlerini belirledi. Peki Isparta o haritada Avrupa’nın hangi şehrine benziyor?

Isparta

Isparta Şehir Hastanesinde sağlık çalışanlarının bir araya gelerek oluşturduğu ‘Isparta Yardım Gönüllüleri’ grubu ihtiyaç sahibi öğrenciler için yola çıktı.