Şiddet Haberleri

şiddet haberleri ve güncel şiddet gelişmeleri, şiddet ile ilgili tüm video, şiddet fotoğrafları ve şiddet haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İnşaat Mühendisleri Odası Isparta Temsilciliği Başkanı Şeref Korkmaz, şantiye sahalarında yapı denetimi görevini icra eden mühendislere yönelik şiddet olaylarının tırmanışa...

Isparta

Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı bünyesinde bulunan er ve erbaşlara "Aile İçi Şiddetle Mücadele" eğitimi verildi.

Isparta

Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Sütçüler'de aile eğitimi programları ve ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele'' konusunda farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta'nın Merkezinde meydana gelen kadına yönelik şiddet olayı ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Isparta Valiliği açıklama yaptı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sergilenen tiyatro ilgiyle izlenerek büyük beğeni topladı.

Isparta

İYİ Parti Isparta İl Başkanı İbrahim Tekeli, “Ülkemizde, maalesef ekonomik şiddet her geçen gün daha da derinleşmektedir” dedi.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, şiddet olaylarına karşı vatandaşların duyarlılığının arttığını belirterek bu konuda yasal makamlara başvuru sayısının yükseldiğini söyledi.

Isparta

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle Isparta’da kadınlar tarafından hazırlanan el emeği ürünler sergilendi. Sergide; emniyet, jandarma ve...

Isparta

Gazeteci Hasan Özbek kadına şiddeti kaleme aldı: Şiddet Artık Balta İle İşleniyor

Isparta

Eğitimci-Psikolog Hasan Hüseyin Akagündüz yazdı

Isparta

Isparta İl Müftülüğü ‘’Ailemde Huzur Var’’ konulu konferans düzenleyecek. Perşembe günü gerçekleşecek konferansa tüm bayanlar davet edildi.

Isparta

Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya ve Isparta Barosuna bağlı Avukatlar,  meslektaşlarına yönelik yapılan şiddete tepki gösterdi.