Alanya Haberleri

Alanya haberleri ve güncel Alanya gelişmeleri, Alanya ile ilgili tüm video, Alanya fotoğrafları ve Alanya haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Alanya ARGA Hayvan Koruma Merkezi'nde görevli Norveçli Fari Larsen, geçen pazar günü Obaalacami Mahallesi Kadıpınarı Caddesi'ne köpeklere yiyecek götürmek için...

Isparta

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında, C.K. (33) yönetimindeki otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki başka bir araca çarptı.

ANTALYA

Alanya ilçesinde bulunan bir iş merkezinde çıkan yangın, bitişikteki dükkanlara sıçradı. 4 iş yeri ve 1 otomobil kullanılamaz hale geldi.

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü'nce (KGM) yapılacak olan, Antalya-Alanya Otoyolu Projesi’nin ihalesi dün yapıldı.

Isparta

AEDAŞ Alanya Bölge Müdürü Murat Akın Akkan , Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Isparta

Antalya'nın Alanya ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında, motosikletin uçuruma uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Isparta

Dünya Doğayı ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği tarafından hazırlanan Kırmızı Liste'ye göre tehdit altında olan ve sayıları azalan Su Samurları...

İLAN HABERLERİ

Demir malzemesi satın alınacaktır

İLAN HABERLERİ

Boru ve sulama malzemesi satın alınacaktır

İLAN HABERLERİ

Çöp konteyneri satın alınacaktır