Bim Haberleri

bim haberleri ve güncel bim gelişmeleri, bim ile ilgili tüm video, bim fotoğrafları ve bim haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

BİM, bu hafta yine sürprizlerle dolu! 19 Nisan Cuma 2024'te yayınlanacak olan aktüel indirim kataloğu, birbirinden cazip ürünlerle dolu.

Isparta

BİM, 29 Mart Cuma günü için birbirinden cazip ürünleri indirimli fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. İşte bu haftanın öne çıkan ürünleri:

Isparta

Türkiye genelinde 15 bölgede bulunan depolarına güneş enerjisi sistemi kuran marketler zinciri BİM, 16. GES’ini Çumra deposuna kurdu. 

GÜNCEL

BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi yayımlandı. BİM 5 Ocak 2024 Cuma aktüel ürünler kataloğunda onlarca ürün indirimli fiyatıyla...

Isparta

BİM aktüel ürünler kataloğu ile haftanın indirime giren ürünleri belli oluyor. Her hafta paylaşılan BİM aktüel afişlerinde evinizin ihtiyaçlarından hobi...

GÜNCEL

Piyasada uygun fiyatlı ürünleri satışa sunmasıyla bilinen market zincirlerinden BİM market Aralık 2023 kataloğunu yayınladı.

GÜNCEL

Kepez Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla zemin katında geniş hacimli iş yeri bulunan yapıları mercek altına aldı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, Tarım Krediden temel tüketim ürünlerinde indirim müjdesi geldi.

Isparta

Market ve ürün satan tüm iş yerlerini kapsayan önemli bir gelişme yaşandı.

Isparta

Isparta’lı Basmacıoğlu BİM Market ile tüm Türkiyeye yarı fiyatına çapa makinası sattı.