Döviz Haberleri

döviz haberleri ve güncel döviz gelişmeleri, döviz ile ilgili tüm video, döviz fotoğrafları ve döviz haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

2024'ün ilk aylarında Isparta’daki döviz bürolarında ciddi hareketlilik yaşanıyor. Vatandaşlar euro ve dolar almak için döviz bürolarına akın etti.

Isparta

Dövizdeki dalgalanmalar yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer alırken ünlü ekonomistten dikkat çeken bir açıklama geldi.

Isparta

2024'e sayılı günler kala Isparta’daki döviz bürolarında ciddi hareketlilik yaşanıyor.

Isparta

Her geçen gün yeni rekorlar kıran dolar ilk kez o rakamı gördü! Uzmanlar piyasanın durumunu açıkladı.

Isparta

Dolar kurunda adım adım yükselişler devam ediyor. 2023 yılında hızlanan dolar kuru 28,67 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Isparta

1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında meyve sebze mamulleri ihracatı 5 milyon 053 bin 057 dolar şeklinde gerçekleşti. Yıl toplamı ise...

Isparta

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2023 yılının ilk aylarından itibaren piyasalardaki baskıyı azaltmak için döviz hesaplarına yönelik yeni kısıtlamalar getirdi,

Isparta

Döviz kurlarındaki dalgalanmanın yanı sıra, brent petrolün hızlı fiyat değişimleri, özellikle araç sahiplerini olumsuz etkiliyor.

Isparta

IMF'nin Türkiye ekonomisi ile ilgili tahminlerine dair haberleri duyan vatandaşlar döviz bürolarına akın etti, yoğun kuyruklar oluştu.

Isparta

Son dönemde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar, Isparta'da gurbetçilerin döviz satışını hızlandırırken Ispartalı vatandaşları da döviz alımına yönlendirdi.

Isparta

Türkiye’de Euro ve Dolar kurunun zirvede olduğu dönemlerde Isparta’daki döviz bürolarında ciddi hareketlilik yaşanıyor.

Isparta

Kurban Bayramı öncesi bayram hareketliliği başladı. Özellikle Isparta'da yurt dışından gelen gurbetçiler yoğunluk oluşturuyor.