Hacılar Haberleri

Hacılar haberleri ve güncel Hacılar gelişmeleri, Hacılar ile ilgili tüm video, Hacılar fotoğrafları ve Hacılar haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük ilgi gören bir video, Isparta'nın Küçük Hacılarlıyım diyen bir ustayı viral hale getirdi.

Isparta

Antalya'dan Isparta'ya gelen Eun Tour ekibi, Büyük Hacılar köyündeki çocukların bütün bisikletlerini ücretsiz olarak tamir etti.

Isparta

Isparta’da merkeze bağlı Büyük Hacılar Köyünden Hatice Böncü, kutsal topraklarda yaşamını yitirdi.

Isparta

Isparta'ya bağlı Büyük Hacılar ve Küçük Hacılar Köyü'nde heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Bugün itibariyle ilk kepçe vuruldu.

Isparta

İnanılmaz! Sinekler Ev Penceresini Kaplayarak Büyük Hacılar Köyünü Şaşırttı, sinekler yüzünden vatandaşlar zor zamanlar geçiriyor..

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in proje ve inşaat aşamasında destek verdiği ve vatandaşlarla birlikte imece usulü hayata geçirilen Küçük Hacılar...

Isparta

Isparta'da seçim çalışmaları kapsamında, Küçük Hacılar Köyü'ne bir ziyaret gerçekleştiren AK Partili heyet, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.