EĞLENCE Haberleri

EĞLENCE haberleri ve güncel EĞLENCE gelişmeleri, EĞLENCE ile ilgili tüm video, EĞLENCE fotoğrafları ve EĞLENCE haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri kentte bulunan tüm eğlence mekanları denetlendi.

Isparta

Isparta'da eğlence mekanlarına yönelik gerçekleştirilen denetimler sonucunda toplamda 821.200 TL idari para cezası uygulandı.

Isparta

Isparta’da eğlence mekanlarına yapılan denetimlerde çeşitli ihlallerden dolayı 821.200 TL. idari para cezası uygulandı.

Isparta

Isparta’da alkollü bir eğlence mekanı çıkışında kavga meydana geldi. Olaya polis ekipleri müdahale etti.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekipleri, şehirdeki alkollü eğlence mekanlarına aniden baskın düzenleyerek hem eğlence mekanlarını hem de müşterileri tek...

Isparta

Isparta’da 30 Ocak Salı günü iki eğlence mekanı önünde yaşanan olaylarla ilgili yakalanan 6 şahıstan 1’i tutuklandı.

Isparta

Antalya'nın Serik ilçesinde dün akşam saatlerinde, asker eğlencesinde bir kişinin tabancayla rastgele ateş etmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Isparta

Isparta’da Bahçelievler mahallesinde bulunan bir eğlence mekanının önünde silahlı kavga yaşandı. Olayda iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

Isparta

Konya Mutfağı, Ispartalılar için lezzet şöleni ve eğlence dolu yılbaşı programı hazırladı. Son masalar için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Isparta

Isparta Eski Sanayi Mahallesi'nde, Ramada Otel karşısında ve Opet Benzinlik arkasında yer alan Uğur Böceği Eğlence Merkezi, heyecan dolu bir...

Isparta

Isparta'da bir eğlence mekanının önünde akşam saatlerinde büyük bir kavga, patlak verdi. Kavgada gruplar birbirlerini yumrukladı.

Isparta

Isparta’da dün gece saatlerinde bir grup genç, benzin istasyonunun araç yıkama bölümünü eğlence noktası haline getirdi.