Fiyat Haberleri

fiyat haberleri ve güncel fiyat gelişmeleri, fiyat ile ilgili tüm video, fiyat fotoğrafları ve fiyat haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

FIAT, şehir yaşamı için özel olarak tasarladığı yeni elektrikli modeli Topolino'yu 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Isparta

Brent petrol ve dolar kurundaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatları üzerindeki etkisini sürdürüyor.

Isparta

Ramazan öncesinde yiyecek ve içecek fiyatlarındaki artışlar vatandaşları endişelendirirken, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yapılan indirimler ise dikkat çekici oldu.

GENEL

Yumurta Üreticileri Ürünleri Sanayiciler Derneği (YÜSAD) Başkanı Metin Akman, bu artışın enflasyon oranının üzerinde olacağını duyurdu.

Isparta

Isparta'da fiyatların artmasıyla birlikte sokak köşelerinde ikinci el ayakkabı satışları da başladı.

Isparta

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın açıklamalarına göre, üretici ile market arasındaki fiyat farkları oldukça belirginleşti.

Isparta

Son yıllarda devam eden yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı, mezar taşı fiyatlarını da etkilemiş durumda

Isparta

Isparta'daki araç sürücüleri dikkat! Akaryakıtta tabela değişiyor. Motorine bu geceden itibaren indirim bekleniyor.

Isparta

Kırmızı et fiyatlarındaki artış, ilçeler arasında büyük farklılıkların ortaya çıkmasına neden olurken, özellikle Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar tekrar zam...

Isparta

Son 15 günde iki kez zam alan kırmızı et fiyatları, yanlış politikaların etkisiyle ve yaklaşan Ramazan ayının da etkisiyle hızla...

Isparta

Sucuk fiyatları, yükselen enflasyon ve artan ekonomik krizle birlikte hızla artıyor. Kasaplarda ve marketlerde satılan sucukların fiyatlarında büyük farklılıklar görülüyor.

Isparta

Altın fiyatları, dolardaki hafif yükselişle haftanın son işlem gününe başladı. Altın haftayı yükselişle kapattı.