Kamyon Haberleri

kamyon haberleri ve güncel kamyon gelişmeleri, kamyon ile ilgili tüm video, kamyon fotoğrafları ve kamyon haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Antalya'da, park halindeki bir kamyonun motor bölümünden çıkan yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

Isparta

Isparta çevre yolunda gerçekleşen kaza sonrasında hasar gören kamyonun taşınma süreci, çevredekiler arasında endişe ve merak yarattı.

Isparta

Isparta’da Eğirdir – Mahmatlar yolunda sürücünün kontrolünden çıkan kamyon şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Isparta

Isparta'da ters istikamette ilerleyen hafif ticari araç ile kamyon çarpıştı.

Isparta

Isparta'da bugün öğle saatlerinde Gönen ilçesi Koçtepe kavşağında felaket bir kaza meydana geldi.

Isparta

Isparta yeni otogar yolunda bir motosiklet sürücüsü, kamyonun arkasında yakın mesafe ile seyir etti. O anlar diğer sürücüler tarafından kameralara...

Isparta

Isparta'nın Aksu ilçesinde freni tutmayan kamyon eve girdi. Olay anında kimsenin olmaması ile faciadan dönüldü. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Isparta

Şehrin merkezinde yer alan 253. Cadde, Çünur TOKİ Ortaokulu çevresinde, kamyonların giremez levhasına rağmen güvenlik riski oluşturan bir durum yaşanıyor.

Isparta

Isparta - Antalya karayolu 2. Tünel çıkışında tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Isparta

Isparta – Antalya karayolunda seyir halindeki kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kamyon, vinç yardımıyla kaldırıldı.

Isparta

Isparta’da seyir halindeki kamyon dengesiz yükü ile sürücülerin tepkisini çekti. İşte sosyal medyada yayınlanan o görüntüler..

Isparta

Isparta’da seyir halindeki kamyon yayaya çarptı. Yaralanan yaya hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.