Karar Haberleri

karar haberleri ve güncel karar gelişmeleri, karar ile ilgili tüm video, karar fotoğrafları ve karar haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Danıştay'ın milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli bir karara imza atmasıyla vergi müfettişleri teker teker incelemelere başladı.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karara göre; tüm özel okulların derslerde bakanlık onaylı ücretsiz ders kitaplarının okutulması zorunlu olacak.

Isparta

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, WhatsApp yazışmalarına ilişkin emsal bir karara imza attı. Buna göre whatssap yazışmaları mahkemede delil olarak sunulabilir...

Isparta

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 15.02.2024 tarihinde gerçekleştirdiği 52 sayılı toplantısında 41 takım için çeşitli kararlar aldı.

Isparta

Yeni karara göre, iş yerinde dedikodu yapan ve işini dürüstlük kurallarına uymayan çalışanlar, tazminatsız bir şekilde işten çıkarılabilecek.

Isparta

Isparta 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Sav Kasabası'nda yaşayan bir vatandaş için sağlığı ve hayatta olduğu ile ilgili bildirim yapılmasını istedi.

Isparta

AK Parti ve MHP'nin ayrı ayrı aday çıkaracağı iller arasında Isparta'nın da yer alacağı resmi olarak belirlendi.

Isparta

Yargıtay, su faturalarıyla ilgili tüm aboneleri etkileyen önemli bir karara imza attı. Bu kararla birlikte, su faturalarında belirli bir ücret...

Isparta

Yargıtay, boşanma davalarında çiftler arasındaki mal paylaşımı ve anlaşmazlıkları ele alarak emsal nitelikte bir karara imza attı.

Isparta

Cumhurbaşkanının talimatı ile bankalar, borçlarını daha kolay yönetmek veya kapatmak isteyenlere yönelik borç kapatma kredisi desteği sağlamaya başladılar.

Isparta

Salda Gölü'nü besleyen Eşeler Yaylası'nda faaliyet gösteren maden şirketleri krom madeninin kapasite artırmak için (ÇED) gerekli değildir" kararı almıştı.

Isparta

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronunun sağ kolu hakkında mahkeme kararını verdi.