Komando Haberleri

komando haberleri ve güncel komando gelişmeleri, komando ile ilgili tüm video, komando fotoğrafları ve komando haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

MSB, Isparta’daki Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ile Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığında eş zamanlı olarak icra edilen tatbikatın...

Isparta

Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı tarafından "65’inci Dönem Sözleşmeli Er Adaylarının Arazi Tatbikatı" gerçekleştirildi.

Isparta

Isparta'da bulunan askerler, Davraz Dağı'na tırmanarak zirvede Türk Bayrağımızı dalgalandırdı. Yüzlerce askerin zirvedeki görüntüleri kameralara yansıdı.

Isparta

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Isparta’da konuşlu birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Isparta

Isparta'da bulunan askerler, Davraz Dağı'na çıkarak özel bir eğitim aldılar. Yüzlerce askerin dağı tırmanışı kameralara yansıdı.

Isparta

Isparta'da pek çok ceviz çırpmak için eleman arayışına girdi. Bunlardan biri de 72 yaşındaki Ziya Naz, 50 yıl önce diktiği...

Isparta

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "3'üncü En İyi Komando Kolu Yarışması"...

Isparta

Türkiye'nin El-Şebap (Havarij) terör örgütü ile mücadelede Somali'ye yönelik başlattığı komando eğitim programı, terörle mücadelede büyük başarılara imza atıyor.

Isparta

Komando Timleri sorumluluk bölgelerinde, At ve Köpek Eğitimi Merkezi Komutanlığından görevlendirilen Atlı Jandarma Timleri Görevde!

Isparta

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 100. yıla özel klip hazırladı.