Konser Haberleri

konser haberleri ve güncel konser gelişmeleri, konser ile ilgili tüm video, konser fotoğrafları ve konser haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

MHP İl Başkanı Önder Topçu, bugün ünlü sanatçı Ahmet Şafak’ın sahne alacağı “Zafer Şöleni”ne tüm Isparta halkını davet etti.

Isparta

MHP Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenleyecekleri Konsere tüm kadınları davet etti.

Isparta

ISUBÜ öğrencileri ve akademisyenleri “Bahar Dönemine Hoş Geldiniz” konser programında sevilen “Sekiz Beş” ve “ARGO” gruplarının şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Isparta

Isparta'da çay ocağı işletmeciliği yapan ve aynı zamanda ses sanatçılığı yapan Ramazan Akden, uzun yıllardır müşterilerine çay servisini yanında konser...

Isparta

Sevilen Sanatçı Selim Gülgören, bugün Isparta'da Iyaşpark AVM’de ücretsiz konser verecek.

Isparta

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında Antalya 3’ncü Piyade Tugayı Bölge Bando Komutanlığı Isparta’da konser verecek. Konsere tüm Isparta halkı...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkçe Pop müziğinin sevilen gruplarından KÖFN’ü sahnesinde ağırladı.

Isparta

Sevilen sanatçı Hülya Avşar, 29 Ekim Pazar Günü Isparta'da Unutulmaz Bir Konser Verecek

Isparta

Isparta’da KÖFN konseri 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanında gerçekleştirilecek.

Isparta

Ünlü Sanatçılar Işın Karaca ve Altay, Cumhuriyetimizin 100’ncü yılı etkinlikler Isparta Belediyesi tarafından organize edilen konserde sahne alacak.

Isparta

Hülya Avşar Isparta’da konser vermeye hazırlanıyor. Avşar Isparta’da sevenlerini şaşırtacak bir sürpriz yapacak.

Isparta

Deregümü Köyü'nde düzenlenen domates ve karanfil festivali etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Songül Karlı ve Manuş Baba konser verdi.