Kuyumcu Haberleri

kuyumcu haberleri ve güncel kuyumcu gelişmeleri, kuyumcu ile ilgili tüm video, kuyumcu fotoğrafları ve kuyumcu haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye'de geçen yıl yatırımcısına yüzde 78 kazanç sağlayan altın için kuyumcular dikkat çeken bir karar aldı.

Isparta

Isparta’da altın yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar, son zamanlarda artan altın fiyatlarıyla birlikte kuyumculara akın etmeye başladı.

Isparta

Isparta’da bir kuyumcudan altın yüzük çalan şahıs, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu aynı gün yakalanarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Isparta

Cuma günü altın yükselişle kapattı. Bu durum Ispartalıları altın yatırımına çekti. Kuyumcularda iğne atsan yere düşmeyecek durum oluşturdu.

Isparta

Altın Fiyatları Düşerken Isparta'da Vatandaşlar Kuyumculara Yatırım İçin Akın Ediyor. Isparta'da uzun yılları kuyumculuk yapan Alper Altıniş, altına olan talebin...

Isparta

Geçen ay 1859 lira olan altının istikrarlı bir şekilde değer kazanarak bu ay 1936 lira seviyesine ulaşdı.

Isparta

Kuyumcular yastık altında altını olanları uyardı. Son günlerde vatandaşın sıkça tercih ettiği o altınları artık o geri almıyorlar.

Isparta

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcılar ve altın piyasası takipçileri arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Haberi duyan Ispartalılar kuyumculara akın etti.

Isparta

Isparta'da kuyumcu Alper Altıniş, Ekim ayının gelmesiyle birlikte altın fiyatlarının hafif bir yükseliş eğilimi göstereceğini öngörüyor.

Isparta

Geçen ay 1665 lira olan altının istikrarlı bir şekilde değer kazanarak bu ay 1670 lira seviyesine ulaşması, Ispartalıları altın yatırımına...

Isparta

Altın Fiyatları Düşerken Isparta'da Vatandaşlar Kuyumculara Yatırım İçin Akın Ediyor. Kuyumcu Alper Altıniş, altına olan talebin yükseleceğini belirtti.

Isparta

Isparta’da kuyumculuk yapan İbrahim Uslu, Ispartalı vatandaşların altını çok yakından takip ettiğini belirterek, önümüzdeki aylarda altın piyasasında yükselme yaşanacağını söyledi.