Olay Haberleri

olay haberleri ve güncel olay gelişmeleri, olay ile ilgili tüm video, olay fotoğrafları ve olay haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Yedişehitler Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan bir olay paniğe neden oldu.

Isparta

Isparta'da akşam saatlerinde yaşanan olay, Halıkent, Bağlar, Vatan, Karaağaç, Modern Evler, İstiklal, Ayazmana, Akkent, Sermet, Hızır Bey, İskender, Piri Mehmet...

Isparta

Isparta’da meydana gelen kavgada 2 kişi bıçaklanarak, yaralandı.

ANTALYA

Antalya'da akılalmaz bir olay yaşandı! Kepez ilçesi Güneş Mahallesi'nde, aynaları, camları ve plakası olmayan bir otomobilin sürücüsü, trafikte kilometrelerce yol...

Isparta

Antalya'da dün akşam saatlerinde tramvay hattına yıldırım düştü. Olay sırasında yaralanan olmazken, bu anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Isparta

Isparta Davraz Mahallesi'nde, bir vatandaşın ihbarı üzerinebölgeye çok sayıda polis ekibi ve itfaiye araçları sevk edildi.

Isparta

Bugün saat 14.30 sıralarında Eğirdir İlçesi'ne bağlı Eyüpler Köyü'nde yaşanan bir olayda, 45 yaşındaki A.O, evinin balkonundan düşerek yaralandı.

Isparta

Isparta'da ilginç bir olay yaşandı. Yaya yolu olmayan Özkanlar Alt Geçidi'nden 2 vatandaş yürüyerek geçti.

Isparta

Isparta’da 30 Ocak Salı günü iki eğlence mekanı önünde yaşanan olaylarla ilgili yakalanan 6 şahıstan 1’i tutuklandı.

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesine bağlı Tepeli Köyü’nde M.K. gece vakti kendisine ait aracın içerisinde yaralı halde bulundu.

Isparta

Isparta’nın merkezinde bulunan Barida Otel çevresi, son zamanlarda artan olaylarla dikkat çekiyor. Her akşam yaşanan olaylar, bölge sakinlerini endişelendiriyor.

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi çevresinde yaşanan olağanüstü bir olay, vatandaşları şaşkına çevirdi.