Togg Haberleri

togg haberleri ve güncel togg gelişmeleri, togg ile ilgili tüm video, togg fotoğrafları ve togg haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg, mart ayında özel bir kampanya ile tüketicilere cazip fırsatlar sunuyor.

Isparta

Türkiye'nin ilk ve tek ulaşım uygulaması Martı, sürücülerin gelir ve yaşam kalitesini iyileştirmenin yanı sıra yolcuların ulaşım sorunlarına kapsamlı çözümler...

Isparta

Ülkemizin gururu olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG), Deneyim Mağazası Isparta Meydan AVM'de kapılarını açtı.

Isparta

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Devletleri Rekabet Konseyi 1. Toplantısı ve Seromonisi programında açıklamalarda bulundu...

Isparta

Isparta'da TOGG araç kullanıcıları için Trugo Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Meydan AVM kapalı otoparkında hizmete girdi.

Isparta

Türkiye’nin otomobili TOGG’un kullanıcı sayısı belli oldu. Şirketten yapılan açıklama göre 81 ilde 19 bin 583 TOGG satışı gerçekleştirildi.

Isparta

Engelli vatandaşlar için TOGG ilk kez görüntülendi! Tanıtılan TOGG engelli vatandaşların gözdesi oldu!

Isparta

Isparta’da TOGG ile otomobil çarpıştı. Dün çarşı merkezinde meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.

Isparta

Türkiye'nin otomotivdeki önemli gelişmelerden biri olan Togg'un üretimi artarken talep patlaması yaşanıyor. Bu artışlardan biri de nufüsuna göre yoğun olan...

Isparta

Günlük üretim kapasitesi geçtiğimiz ay 280 adede çıkan Türkiye'nin ilk elektrikli yerli otomobilinde kurasız satışların tarihi belli oldu.

Isparta

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG, Isparta Valiliğinde makam aracı olarak hizmete girdi.

Isparta

Türkiye'nin yerli otomobil markası olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, bugün sabah saatlerinde heyecan verici bir sürprizle kullanıcılarına merhaba dedi.