Usta Haberleri

usta haberleri ve güncel usta gelişmeleri, usta ile ilgili tüm video, usta fotoğrafları ve usta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da 4 yıldır film çekimi yapan 44 yaşındaki Murat Sert, ‘Recai Usta’ isimli yeni kısa filmini izleyicilerle buluşturdu.

Isparta

Isparta’da Ramazan Ayının başlamasıyla fırıncılarda yoğun pide mesaisi başladı. Ustalar 40 dereceyi bulan sıcaklıklarda tempolu bir şekilde pide yetiştiriyor.

Isparta

Isparta'da çocukluk yıllarında evlerinde bulunan tek radyoyu bozan Bahri Çaylı, radyoyu onarmak için başladığı mesleğinde 50. yılı aştı.

Isparta

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük ilgi gören bir video, Isparta'nın Küçük Hacılarlıyım diyen bir ustayı viral hale getirdi.

Isparta

Deri Ustası İbrahim Atalar, Andık Şelalesi yapılan yerin eski halini 8 aylık bir emek ile deri üzerine işleyerek harika bir...

Isparta

Isparta'nın meşhur döner ustası Hasan Ormanlı, çarşıda bulunan esnaf lokantasında tavuk şiş ve şiş köfteyle kendini marka haline getirdi.

Isparta

Filli Boya, gençlere kendi işlerini kurma fırsatı tanıyan 'Girişimci Genç Usta' projesini başlattı. İşte projenin detayları:

Isparta

Isparta’da Çelebiler Mahallesi’nde fırıncı İsmail Arıkan, bu mesleğin ata mesleğini olduğunu ve babasından devraldığını söyledi.

Isparta

Isparta’da yaşayan Mustafa Sağlam 1980 yılında başladığı mobilya dekorasyon işinde ilerleyen yaşına rağmen hala daha devam ediyor.

Isparta

Sıva ustası Sabri Çelik (60), işini tamamladıktan sonra 3-4 gün konaklamak için kaldığı inşaatın birinci katındaki odasında ölü bulundu.

Isparta

Isparta’da yaşayan İsmail İş 14 yaşında bir şeyleri tamir etme tutkusuyla başladığı mesleğinde ilerleyerek kendi iş yerini kurdu.

Isparta

Kahramanmaraş depremi sonrası ilimize yerleşen Dürümcü Abuzer Usta, lezzetleriyle damakları şenlendirdiği gibi, yüzleri de güldürüyor.