Veri Haberleri

veri haberleri ve güncel veri gelişmeleri, veri ile ilgili tüm video, veri fotoğrafları ve veri haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son verilere göre, İstanbul'un nüfusu 15 milyon 840 bin 900 kişiye ulaştı.

Isparta

ADEO Cyber Security siber güvenlik uzmanı Ersin Çahmutoğlu, milyarlarca kişinin büyük veri sızıntısı riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Kasım 2023 tarımsal girdi endeksleri, tarımsal girdi fiyatlarında yaşanan artışları gösterdi.

Isparta

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği tarafından desteklenen ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Veri Görselleştirme Teknikleri Kursu tamamlandı.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), merakla beklenen nüfus verilerini açıkladı ve İstanbul'un nüfus haritasını ortaya koydu.

Isparta

TÜİK verilerine göre bir yılda ölenlerin sayısı 2021’de 566 binken, geçen yıl 504 bine geriledi. Ölüm nedenleri arasında dolaşım sistemi...

Isparta

Pazartesi günü yapılacak olan Kabine toplantısında, borç yapılandırma paketi görüşülecek. Paketin en geç şubat ayında yasalaşması bekleniyor.