Yargıtay Haberleri

yargıtay haberleri ve güncel yargıtay gelişmeleri, yargıtay ile ilgili tüm video, yargıtay fotoğrafları ve yargıtay haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Yaşanan bir aile hukuku davasında, boşanma sürecinde gizlice satılan evin mal kaçırma olarak değerlendirilmesi dikkatleri çekti.

Isparta

Avukat Erkan Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çalınan eşyalardan işletmenin sorumlu olabileceğini belirtti.

Isparta

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, WhatsApp yazışmalarına ilişkin emsal bir karara imza attı. Buna göre whatssap yazışmaları mahkemede delil olarak sunulabilir...

Isparta

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, Adana'da yaşayan G.L. ve K.L. çiftinin boşanma davası üzerine flaş bir karara imza attı.

Isparta

Boşanma davasında ilk derece mahkemesi, bir eşin diğerine "Alo" demesini de kusur olarak değerlendirerek boşanmaya karar verdi.

Isparta

Yargıtay, garanti süresi sona erdikten sonra ağır kusurlar nedeniyle kullanılamaz hale gelen cihazlarla ilgili önemli bir karar verdi.

Isparta

Denizli'de yaşanan bir boşanma davasında, Yargıtay'ın kararı, eşiyle ev işlerini yapmayan, ev eşyalarını almayan ve cimri davranan kocayı tam kusurlu...

Isparta

Yargıtay kira bedelini banka üzerinde yatıran kiracılar için emsal bir karara imza attı.

Isparta

Yargıtay, kira bedelini banka üzerinden yatıran kiracılarla ilgili önemli bir karara imza attı.

Isparta

Bu karar, Yargıtay'ın eşler arasındaki ilişkilerdeki sorumluluklara ve davranışlara dikkat çeken emsal bir karar olarak ön plana çıkmaktadır.

Isparta

Yargıtay vatandaşları sevindirecek bir karara imza attı. Bu durum, icra takibinde bulunan vatandaşlar için olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Isparta

Yargıtay, su faturalarıyla ilgili tüm aboneleri etkileyen önemli bir karara imza attı. Bu kararla birlikte, su faturalarında belirli bir ücret...