Yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gelendost Madenli ile Esinyurt Köyü arasındaki 18 kilometrelik yolun, duble yola dönüştürülmesi için yer...

GÜNCEL

Akıllı ulaşım sistemleri ile yollarda yeni bir dönem başlıyor. Bu kapsamda Akıllı ulaşım için merkezi yazılım platformu geliştirilecek. Proje, pilot...

Isparta

Isparta’da F.Ö. ile R.K. arasında başlayan yol verme tartışması kavgaya dönüştü.

Isparta

Araç sürücüleri, Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Isparta

Isparta'lıların Hükümetten En Büyük Beklentisi, Isparta Antalya Dereboğazı yolu'nun tamamının duble yol olarak yapılması...

Isparta

Eğirdir merkez Yeşilada yolunda inşaatı tamamlanan Sirkeci dükkanlarının yapımı sırasında asfalt olan yol inşaat ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulmuştu.

Isparta

Siyasi partilerin yürüyüşleri nedeniyle Mimar Sinan Caddesi bugün saat 18:00’e kadar trafiğe kapalı olacak.

Isparta

Isparta Antalya Deboğazı Yolu boyunca bugün aşırı yağmur ve dolunun yol açtığı kaygan zemin nedeniyle trafik kazalarının artma riski bulunuyor.

Isparta

Tarım yoğunluğunun yüksek olması nedeniyle bölgede ulaşımda güçlüklerle karşılaşılan Isparta Konya yolunda kalan Eğirdir-Gelendost-Yalvaç yol ayrımının ihalesi için ilana çıkıldı.

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmen duyurdu.. Konya’nın o ilçesi Isparta’ya bağlanıyor. Projeler yürütülmeye başlandı. İşte detaylar..

Isparta

Bakan Uraloğlu, Konya'ya yaptığı ziyaret kapsamında Isparta Konya Yolunu kapanmamak üzere 2 gidiş 2 geliş olarak açtık dedi.

Isparta

Isparta'nın tarihi zenginliklerinden biri olan tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Adada Antik Kenti, bölgede önemli bir konumda duruyor.