Dolar Haberleri

Dolar haberleri ve güncel Dolar gelişmeleri, Dolar ile ilgili tüm video, Dolar fotoğrafları ve Dolar haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye'nin tanınmış ekonomistleri, son dönemdeki dolar hareketliliği ile ilgili çarpıcı bir uyarıda bulundu.

GÜNCEL

ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, Türk lirasının geleceği hakkındaki tahminlerini güncellediğini duyurdu.

Isparta

Yeni yılın başlamasıyla birlikte dünya genelinde ekonomik beklentilere dair raporlar yayımlanmaya devam ediyor.

Isparta

2024'ün ilk aylarında Isparta’daki döviz bürolarında ciddi hareketlilik yaşanıyor. Vatandaşlar euro ve dolar almak için döviz bürolarına akın etti.

Isparta

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, 2023 yılında bölge ihracatının geçen yıla oranla yüzde 4,4’lük arttığını belirledi.

Isparta

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 500 Milyon Dolar İhracat Hedefi gerçekleşmedi. Isparta'nın 1 Ocak- 31 Aralık 2023 İhracatı hedefin gerisinde kaldı.

Isparta

Dolar/TL, üç aydır süregelen günlük sınırlı yükseliş eğilimi ile geldiği 29 seviyesindeki tarihi zirvesinde güne başladı.

Isparta

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası reel ve finansal sektör temsilcileri ile Profesyonellerden oluşan 69 katılımcıyla Kasım ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı.

Isparta

Dolar kurunda adım adım yükselişler devam ediyor. 2023 yılında hızlanan dolar kuru 28,67 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Isparta

Dolar/TL kurunu yakından takip eden binlerce insan dün akşam Google’ın hatası yüzünden büyük bir şok yaşadı. İşte kurlarda son durum…

Isparta

Akşam saatlerinde Dolar/TL kuru, teknik bir arıza nedeniyle gündeme geldi. Doların güncel kurunu öğrenmek isteyenler

Isparta

Yeni haftaya artan bir değerle başlayan dolar, İsrail-Filistin çatışmasıyla birlikte geçtiğimiz hafta 28 TL'yi aşarak rekor kırdıktan sonra yükseliş gösterdi.