GEZİ Haberleri

GEZİ haberleri ve güncel GEZİ gelişmeleri, GEZİ ile ilgili tüm video, GEZİ fotoğrafları ve GEZİ haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Orman Fakültesi Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği öğrencileri Genel Botanik Dersi Uygulaması kapsamında Tota Dağı'na teknik gezi yaptılar.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi ailesine bu yıl katılan öğrencilere yönelik bilgilendirme gezisi düzenlendi.

Isparta

Nasa Bilimsel Gezi programı çerçevesinde öğrenci, öğretmen ve veliler ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’nde keşifte bulunacaklar.

Isparta

Isparta’da devlet koruması altında olan çocuklar, Bilecik’in tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Isparta

Deprem bölgesinden gelip Eğirdir'de ikamet etmeye başlayan öğrenciler Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Çanakkale gezisinden döndüler.

Isparta

Isparta Müftülüğü, GSB Murat Hüdavendigar Yurdunda görev yapan manevi danışmanlar depremzedelere sosyal ve kültürel gezi organize ettiler.

Isparta

Eğirdir’deki depremzede çocukları sosyal yaşama adapte etmek ve felaketin izlerini bir nebze de olsa silmek amacıyla 3 günlük Çanakkale turu...

Isparta

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, üreticilerin sorunlarını yerinde görmek, tarımsal üretimi ve istihdamı değerlendirmek için köy gezilerine başladı.

Isparta

Vali Aydın Baruş mahalle ziyaretleri kapsamında Mehmet Tönge, Çünür ve Akkent mahallelerinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Isparta

Isparta'da bir vatandaş, sosyal medya sitesinden 'köpek gezdirme 25 TL' yazarak ilginç paylaşım yaptı. Vatandaşın girişimci ruhu bu kadarı da...