KYK Haberleri

KYK haberleri ve güncel KYK gelişmeleri, KYK ile ilgili tüm video, KYK fotoğrafları ve KYK haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

‘Daha önce söyledik, yine söylüyoruz; önlem alınması için öğrencilerimizin ölmesi mi gerek!’ diyen İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli,...

Isparta

Milletvekili Halıcı, Isparta’da öğrencilerin zehirlenme olayına "ne zaman önlem alacaksınız? Öğrenciler zehirlenerek can verdiğinde mi?" diye tepki gösterdi.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde KYK yurdunda kalan öğrencilerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurması ile ilgili olarak Valilikten açıklama geldi.

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde öğrenci yurdunda kalan 274 öğrenci yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesinde Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan 274 öğrenci mide bulantısı, kusma gibi şikayetlerle Yalvaç Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesinde Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan yaklaşık 50 öğrenci mide bulantısı, kusma gibi şikayetlerle Yalvaç Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Isparta

Isparta şehir içi Halk Otobüsleri sefer, durak bilgisi, kalkış ve dönüş saatleri ile güzergahları.

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı; “Biz, KYK’nın açılımını ‘kredi yurtlar kurumu’ olarak biliyorduk ama meğer gerçekte bu Kurtlu Yurtlar Kurumu...

Isparta

İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, son zamanlarda Isparta’da bulunan KYK yurtlarında yaşanan sorunlara tepki gösterdi.

Isparta

Isparta KYK erkek yurdunda öğrenciler asansörde kaldı. Asansörün anahtarı bulunamadığı için kurtarma ekibi çağrıldı.

Isparta

Aydında meydana gelen asansör kazasında 1 öğrenci hayatını kaybetti. Feci olay, Isparta’da Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler tarafından protesto edildi.

Isparta

Isparta Mihri Hatun KYK kız öğrenci yurdunda öğrencilere verilen yemeğin içinden böcek ve eldiven parçaları çıktı. Öğrenciler yetkililere seslendi.