Müslüman Haberleri

müslüman haberleri ve güncel müslüman gelişmeleri, müslüman ile ilgili tüm video, müslüman fotoğrafları ve müslüman haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’dan uğurlanan 35 vatandaş Filistin’e ulaştı. Isparta halkının yardımları sahiplerine ulaştırılıyor.

Isparta

Isparta'de ramazanın son 10 gününü ibadetle geçirmek isteyenler, itikaf sünneti için camilere kapandı.

Isparta

Ramazan gecelerinin baş tacı teravih namazı dün akşam başladı. Yatsı namazı ile birlikle başlayan teravih namazında Mimarsinan camii doldu taştı.

Isparta

Ramazan ayına sayılı günler kala Isparta’da hatimle teravih namazı kılınacak camiler netleşiyor. Kavaklı Camiinde hatimle teravih namazı geleneği devam edecek.

Isparta

Ramazan gecelerinin baş tacı teravih namazına sayılı günler kaldı. Mimarsinan Cami cemaati camilerinde teravih namazının hatimle kılınmasını istiyor.

Isparta

Kuleönü kasabasında hayırsever vatandaşlar tarafından yaşanan kuraklık, hastalık, kaza ve musibetlerden kurtulmak amacıyla birlik ve beraberlik yemeği verildi.

Isparta

Isparta’nın incisi Davraz Kayak Merkezi’nde abdest almak isteyen vatandaş 10 TL ücret ödedi.

Isparta

Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, yeni yılın yaklaşması münasebetiyle “Yılbaşının Bizim İçin Önemi” konulu basın açıklaması yaptı.

Isparta

Yılbaşı kutlamak günah mı? Yılbaşı kutlamak haram mı? Bu soruların cevabını bulacağınız bir videoyu sizler için hazırladık.

Isparta

Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, İsrail’in katlettiği Müslüman Filistin halkı için basın açıklaması yaptı. Güner, “Hamas ve Ebu...

Isparta

İsrail’in Kudüs’te Filistin halkını katletmesi üzerine ülkemizde tepkiler çığ gibi büyüyor. Belediyeler ve resmi kurumlarda İsrail ürünleri boykot edilmeye başladı.

Isparta

Binlerce Müslüman hacı adayı, özlemle beklediği 2024 Hac kura çekilişinin heyecanını yaşıyor.