Meral Akşener Haberleri

Meral Akşener haberleri ve güncel Meral Akşener gelişmeleri, Meral Akşener ile ilgili tüm video, Meral Akşener fotoğrafları ve Meral Akşener haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Genel Başkanı Meral Akşener'in 27 Mart Çarşamba günü Isparta'ya geleceğini belirterek, vatandaşları buluşmaya...

Isparta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Mart Çarşamba günü Isparta’ya gelerek halka seslenecek.

Isparta

İYİ Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığına, merkez ilçe yönetimi tarafından yapılan seçim ile Avukat Hüseyin Tuğlacı getirildi.

Isparta

İYİ Parti Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ve yaklaşan yerel seçimler için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşener, Ankara ve İstanbul...

Isparta

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken Akşener, partisinin yol haritasını ve yerel seçim kararını açıkladı. Peki Isparta'da ittifak olacak mı?

Isparta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Isparta'daki 45. Uluborlu Kiraz Festivali'ne katıldıktan sonra Afyonkarahisar'a geçerek partilileriyle buluştu.

Isparta

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Genel Başkan Meral Akşener’in önümüzdeki günlerde Uluborlu’da yapılacak olan Kiraz Festivali’ne geleceğini söyledi.

Isparta

İYİ PartiGenel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş''ın ortak mitingi Isparta için ertelendi.

Isparta

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Isparta'ya geliyor.

Isparta

Milletvekili Özel, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e kiraz fiyatı üzerinden yüklendi