Para Haberleri

Para haberleri ve güncel Para gelişmeleri, Para ile ilgili tüm video, Para fotoğrafları ve Para haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan şahsın yönlendirmesiyle başka banka hesaplarına 94 bin TL gönderen vatandaş, dolandırıldığını anlayınca şikayetçi oldu.

Isparta

Merkez Bankası'nın politika faizlerini yüzde 50'ye çıkarması, kredi kartı akdi faizlerinin 4.25'e sabitlenmesine neden olurken, bankalardan bir değişiklik daha geliyor.

Isparta

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Türkiye için bayram haftası olmasına rağmen bu haftanın piyasalar açısından oldukça kritik olduğunu...

Isparta

Isparta’da kaza yaptıktan sonra olay yerini terk eden sürücülere para cezası uygulandı.

Isparta

Hazine ve Maliye Bakanlığı, işletmelerin KDV kaçakçılığına yönelik mücadelesini sıklaştırıyor.

Isparta

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hafta için merakla beklenen altın ve dolar açıklamasını yaptı.

Isparta

Para piyasalarındaki dalgalanmalar bankaları da etkiliyor. Müşterilerin para çekme ve yatırma işlemlerinde karşılaştıkları değişiklikler bunun bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Isparta

Dünyanın en değerli para biriminin dolar mı, euro mu yoksa sterlin mi olduğu konusundaki yanıtlar genellikle bu üç para birimi...

GENEL

Kripto para piyasaları, yeni haftanın ilk işlem gününde yükseliş trendini koruma gayreti içerisine girdi.

GENEL

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ekonomiyi düzenlemek amacıyla son dönemde aldığı kararlara bir yenisini ekledi.

Isparta

‘kripto para yatırım şeklinde sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 1'i asker 8 şüpheli, eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Isparta

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kredi kartı işlemleriyle ilgili yeni düzenlemeleri içeren bir tebliğ yayınladı.