SOBA Haberleri

SOBA haberleri ve güncel SOBA gelişmeleri, SOBA ile ilgili tüm video, SOBA fotoğrafları ve SOBA haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Isparta

Isparta’da bugün iki farklı yerde meydana gelen olayda 3 kişi karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.

Isparta

Isparta’da bir vatandaş sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

GÜNCEL

İzmir'in Konak ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen kıraathaneye yapılan baskında torbacı, uyuşturucu maddeleri sobaya atıp yakmak isterken yakalandı.

Isparta

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Balcı, kış aylarının başlamasıyla birlikte baca temizliğine ve soba yakarken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Isparta

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde 1 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Isparta

Isparta'nın Gelendost ilçesine Yaka Köyünde bugün sobadan sızan gazdan dolayı aynı aileden 3 kişi zehirlendi.

Isparta

Isparta'da soba, bakır ve metal ev eşyaları satışı yapan Uğur Sarıçay, doğalgazın her yere ulaşmasıyla birlikte soba satışlarının azaldığını belirtti.

Isparta

Isparta Sağlık Müdürü Karakaya; özellikle “lodos”lu havalarda yanlış kullanım ve ihmal nedeniyle soba, şofben, baca zehirlenmelerinin meydana geldiğini belirterek uyardı.

Isparta

Isparta'nın Yalvaç İlçesine bağlı Kozluçay Köyü'nde, gece vakti 2 kişi sobadan çıkan karbonmonooksit gazıyla zehirlendi.

Isparta

Isparta’da 2’si çocuk 4 kişi sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlendi.

Isparta

Isparta'da yanan sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen 5 kişi hastahaneye kaldırıldı.