Saadet Haberleri

Saadet haberleri ve güncel Saadet gelişmeleri, Saadet ile ilgili tüm video, Saadet fotoğrafları ve Saadet haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Saadet Partisi Isparta teşkilatları tarafından düzenlenen Necmettin Erbakan’ı anma ve aday tanıtım programı gerçekleştirildi.

Isparta

Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan Anılarak, Aday Tanıtımı gerçekleştirilecek.

Isparta

Saadet Partisi Burdur Belediye başkan adayı Adnan Ersan ve oğlu esnaf ziyaretleri yaparken üzerlerine 5 metrelik ağaç devrildi.

Isparta

Saadet Partisi Isparta’da Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyeliği Kesin Aday Listesi açıklandı.

Isparta

Isparta’da ittifak yapan Saadet Partisi ve Gelecek Partisi, Isparta’da ortak belediye başkan adayını açıkladı.

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Yeniden Refah ve Saadet Partisi’ni ziyaret ederek, işbirliği ve ortak aklı harekete geçirme...

Isparta

Hasan Hüsrev Altınbaş, Isparta’da Saadet Partisinden belediye başkan aday adayı olarak “güzel Isparta’mıza hizmet yarışında biz de varız” dedi.

GÜNCEL

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in hayatını kaybetmesiyle Meclis’te 20 milletvekiliyle temsil edilen Saadet-Gelecek grubu düştü.

Isparta

Isparta Saadet Partisi İl Teşkilatı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Isparta

Saadet Partili Haymana Mutabakatı Heyeti'nden Milli görüşçülere çağrı: Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğiz..

Isparta

Isparta'da listelerin açıklanmasıyla sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Eski Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldızhan CHP 3. sıradan listeye...