YÖK Haberleri

YÖK haberleri ve güncel YÖK gelişmeleri, YÖK ile ilgili tüm video, YÖK fotoğrafları ve YÖK haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

SDÜ’nün “YÖK Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporu”ndaki Başarısı TRT Antalya Radyosunda yayınlanan “Bölge Gündemi Programı”nda anlatıldı.

Isparta

YÖK aldığı kararla çok sayıda Adalet Meslek Yüksekokulunu kapattı. DGS ile Hukuk Fakültesi'ne geçişin önü kapatıldı.

Isparta

Isparta'da katkı maddesi kullanmadan yoğurt ve kaymak yapıyor. Üreticiler, büyük emeklerle uğraşarak bu ürünlere talep patlaması yaşanıyor.

Isparta

Isparta Baro Başkanı Av. Ünsal Çankaya ve Isparta Barosuna bağlı Avukatlar,  meslektaşlarına yönelik yapılan şiddete tepki gösterdi.

Isparta

Burdur Makü’de yüksek harçlar öğrencileri mağdur ediyor.

Isparta

2023 Teknofest Ankara'da, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal bir araya gelerek önemli...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Saltan, Yükseköğrenim Kurulu (YÖK) Başkanlığında düzenlenen törende mazbatasını aldı.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin görev süresi dolan Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI, yeni bir görevle üniversite camiasına veda ediyor.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 6'sı Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nden olmak üzere toplam 38 Rektör aday Yükseköğretim Kurumu'na (YÖK) mülakat için çağırıldı.

Isparta

Yüksek Öğretim Kurumu, SDÜ için rektör adaylığı başvuru şartlarını açıkladı. Başvurular 7 Temmuz'a kadar yapılacak.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından açıklanan “Öncelikli Alanlarda Uzmanlaşan Üniversiteler Projesi” kapsamında “Öncelikli Alan Misyonu” etiketi alan...

Isparta

Teknoloji tutkunlarını bir araya getiren dünyanın en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST2023’te YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversitemizin standını ziyaret...