Akdeniz Haberleri

akdeniz haberleri ve güncel akdeniz gelişmeleri, akdeniz ile ilgili tüm video, akdeniz fotoğrafları ve akdeniz haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Akdeniz Üniversitesi kampüsünde sıra dışı bir olay yaşandı. Bir yavru ayının kampüs içinde koşturduğu görüntüler, görenleri şaşırttı.

Isparta

Akdeniz'de, komşu il Antalya açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Isparta’da da hissedildi.

GÜNCEL

Basın İlan Kurumu Müdürü Nedim Engin, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dördüncü Sınıf Öğrencileri İle Buluştu.

Isparta

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin Türkiye Kent ve Başkan ödülleri 2023 programında Akdeniz bölgesinin en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

Isparta

Recep Özel’e Yüksek Seçim Kurulu Temsilciliği, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığının yanı sıra bir görev daha verildi.

Isparta

Akdeniz'de 5,8 milimetre olan ağustos ayı yağışı, 7,9 milimetre olan normaline göre yüzde 26, 9,1 milimetre olan geçen yıl ağustos...

Isparta

Türk Savaş Gemileri KKTC'ye Ziyaret Gerçekleştirecek, ABD Savaş Gemisi Güney Kıbrıs'a Demirledi

Isparta

Akdeniz'in serin yayla ikliminde, Isparta Merkez'e bağlı Deregümü Köyü'nde gerçekleşen domates hasadı büyük bir başarıya imza atıyor.

Isparta

Küresel Isınmanın Yerel Etkileri Akdeniz bölgesindeki Isparta, Antalya ve Burdur illerinin sularının kaynadığını gösteriyor.

Isparta

Söz konusu haber Akdeniz bölgesindeki illerimiz Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin ve Osmaniye'yi yakından ilgilendiriyor.

Isparta

Doğanın Kucakladığı Saklı Tatil Beldesi. Orta Anadolu'nun Sıcak Yazlarında Serinlik Noktası: Beyşehir Gölü Plajları

Isparta

Türkiye'de ardı ardına yaşanan en sıcak günlerle birlikte, Prof. Dr. Orhan Şen'den dikkat çeken bir tavsiye geldi.