Atabey Haberleri

atabey haberleri ve güncel atabey gelişmeleri, atabey ile ilgili tüm video, atabey fotoğrafları ve atabey haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, Atabey ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı.

Isparta

Isparta'da 2 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Emirhan Göksu'nun (20), su kanalında cansız bedeni bulunmuştu. Göksu'nun ölüm nedeni belli oldu.

Isparta

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, belediye hizmeti bünyesinde çalıştırılmak üzere peşin olarak ekskavatör iş makinasının alındığı duyurdu.

Isparta

İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Atabey’de Belediye Başkan Adayı Barış Şevket Aykut’un seçim çalışmalarına destek verdi.

Isparta

31 Mart yerel seçimleri öncesi sahaya inen Atabey Belediye Başkan Adayı Serdar Pehlivan, ilçede kurulan pazar yerinde esnaf ve vatandaşlar...

Isparta

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, belediye şirketi olan Ertokuş Hazır Beton’a yeni bir iş makinası kazandırdıklarını duyurdu.

Isparta

Kaymakam Selami Işık, bağımlılık ile mücadele kapsamında örnek bir uygulama ve çalışma olan UYUMDER yönetimine başarılar diledi.

Isparta

Isparta’nın Atabey ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Tevfik Atasoy başta olmak üzere Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Kadın ve Gençlik...

Isparta

Atabey Kaymakamı Selami IŞIK Harmanören köyünü ziyaret ederek köyün öncelikli talep ve ihtiyaçları dinledi.

Isparta

Atabey Kaymakamı Selami IŞIK ilçemiz ekonomisinde öncelikli olan tarım firmalarını ziyaretlerine devam ediyor.

Isparta

Isparta’da bazı bölgelerde etkili olan şiddetli fırtına ve rüzgar zor anlar yaşattı. Devrilen araç hasara yol açtı.

Isparta

Atabey eski Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı ve Adalet Meslek Lisesi emekli öğretmenlerinden Nejat Başar vefat etti.