Bölgesi Haberleri

bölgesi haberleri ve güncel bölgesi gelişmeleri, bölgesi ile ilgili tüm video, bölgesi fotoğrafları ve bölgesi haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Deprem bölgesindeki kütüphanelere gönderilmek üzere düzenlenen kitap kampanyasına tüm Isparta halkı davet edildi.

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tural, kötü koku sorununun sorumlusunun sadece tabakhane esnafı gibi gösterilmesine tepki gösterdi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) sanayiciler ve esnaflarla bir araya geldi. 

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Matematik Topluluğu, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak deprem bölgesindeki çocuklarla buluştu.

Isparta

8 – 11 Kasım tarihleri arasında 18’incisi düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

RESMİ İLAN

476 Nolu Düzenleme Bölgesi İlanı

Isparta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Isparta programı çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’i ziyaret eden MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez;  OSB’nin genişletilmesi...

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, Gönen ilçesine bağlı İğdecik köyündeki yangın bölgesine gitti. Son dakika bilgisine göre alevlerin kontrol altına alındığı...

Isparta

Depremin olduğu ilk günlerden itibaren Deprem Bölgesine yardıma koşan Isparta Belediyesi çalışmalarıyla bölge sakinlerinin eli ayağı oldu.